We werken met een kleine kaart.
De nadruk ligt bij ons op vers en kleinschalig.
In onze diepvries zit er roomijs.
In onze diepvries zit er roomijs.
Vandaar dat we onze kaart zeer beperkt houden. Op die manier kunnen we u kraakverse gerechten serveren aan eerlijke prijzen.
TO SHARE OR NOT TO SHARE
Champignons - toast 16
“Bikini” toast - serrano - cheese - truffle 21
Escargots - à la Bourguignon 6 stuks 17
Kikkerbillen - knoflook 21
Rund - tataki 24
MAINS
Geitenkaas - salade 21
Kip - salade 21
Scampi - salade 21
Zalm - bladerdeeg - jonge spinazie 24
Kreeft - ravioli 29
Rund - knolselder - geconfijte sjalot - oesterzwam - jonge spinazie 34
KIDSMENU 19
Chips
Kip of vis met garnituur
verrassingsdessert
1
MENU ARMALOT 63,5 (op zaterdagavond serveren we enkel dit menu)
Amuse
Tonijn - crudo - tomatenwater - gerookte yoghurt - meloen - chili-olie
Rund - knolselder - geconfijte sjalot - oesterzwam - jonge spinazie
Appel - pistache - crumble
MARKTMENU 29,5 (voorgerecht + hoofdgerecht)
week van 11 september
Tomaat - burrata
Mosselen - pickles