We werken met een kleine kaart. 
De nadruk ligt bij ons op vers en kleinschalig.
In onze diepvries zit er roomijs. 
Vandaar dat we onze kaart zeer beperkt houden. Op die manier kunnen we u kraakverse gerechten serveren aan eerlijke prijzen.

TO SHARE OR NOT TO SHARE
Champignons - toast                                               16
“Bikini” toast - serrano - cheese - truffle              21
Escargots - à la Bourguignon 6 stuks                   17
Kikkerbillen - knoflook                                              21
Rund - tataki                                                             24

MAINS
Geitenkaas - salade                                                 21
Kip - salade                                                               21
Scampi - salade                                                        21
Zalm - bladerdeeg - jonge spinazie                      24
Kreeft - ravioli                                                            29
Rund - knolselder - geconfijte sjalot - oesterzwam - jonge spinazie                                                        34

KIDSMENU                                                                19
Chips
Kip of vis met garnituur 
verrassingsdessert


1

MENU ARMALOT  63,5  (op zaterdagavond serveren we enkel dit menu)


Amuse

Tonijn - crudo - tomatenwater - gerookte yoghurt - meloen - chili-olie

Rund  - knolselder - geconfijte sjalot - oesterzwam - jonge spinazie

Appel - pistache - crumble



                     

           

MARKTMENU  29,5  (voorgerecht + hoofdgerecht)


week van 11  september


Tomaat - burrata


Mosselen - pickles